Αποστολές

Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ (ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Στις δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να καθυστερήσουν 1 ημέρα παραπάνω. Επίσης λόγω Covid-19 ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις να υπάρχουν καθυστερήσεις. Μπορείτε να παρακολουθείτε το πακέτο σας στην εταιρία ταχυμεταφορών με τον κωδικό αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€ (εντός Ελλάδας).

Για παραγγελίες κάτω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι 3€ (εντός Αττικής) 4,5€ σε Χερσαίους προορισμούς και Νησιά και 6,5€ σε Δυσπρόσιτες περιοχές. Η αντικαταβολή είναι 2€ επιπλέον.

Οι πελάτες, που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας (ή της courier) ενημέρωση και έτσι μας επιστράφηκαν, με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ), θα παραλαμβάνουν μετά από αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας τους αποκλειστικά με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα εώς Παρασκευή), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας.